Contact: 004 0744 313 443magazin@winedoctor.ro

WINE DOCTOR SRL

Finețea gustului puternic

Cosul de cumparaturi 0 items - 0.00 lei 0

Despre noi

Firma Wine Doctor SRL a început sa activeze pe piata romaneasca din anul 2015, atat pe zona de import si comercializare vinuri din Franta si mai apoi Italia, sau Spania, cat si în zona de vinuri romanesti. Ca si activitate subsidiara firma ofera consultanta în domeniul industriei alimentare si horeca, pentru obtinerea avizelor de functionare, pentru amenajarea fluxurilor de productie, pentru etichetarea legala a alimentelor precum si pentru implementarea procedurilor HACCP în conformitate cu cerintele ISO 22000.

Firma Wine Doctor SRL detine un depozit externalizat, autorizat sanitar-veterinar, în care vinurile sunt mentinute la temperatura controlata, atat vara cat si iarna. Toate vinurile importate sunt etichetate cu o contra – eticheta tradusa în limba romana, în conformitate cu cerintele legale ale Regulamentului CEE 1169/2011, iar livrarea se realizeaza în general cu ajutorul firmelor de curierat, sau în cazul comenzilor mai mari cu o firma de transport specializata.

Partenerii si furnizorii nostri

De-a lungul timpului, firma Wine Doctor SRL a reuşit să stabiliească relaţii de colaborare durabile, cu 20 furnizori de vin liniştit şi spumant, din ţări ca: Franţa, Italia, Spania, România, Germania, Austria si Africa de Sud.

Wine Doctor in cifre

Activitatea in cifre a firmei de la inceputuri si pana acum
0
Producatori reprezentati

In Romania

Din Franta, Italia, Spania, Germania, Austria, Africa de Sud

0
Premii

Obtinute de vinurile comercializate

La diverse concursuri internationale

0
Cantitate de vin vanduta

in sticle de 0,75 l

de vinuri nobile

Professionals of the Wine & Winemaking

But I must explain to you how all this mistaken idea of denouncing pleasure and
praising pain was born and I will give you.

Cele mai noi stiri trimise catre tine de Wine Doctor

e-newsletter trimis saptamanal