Cosul de cumparaturi 0 items - 0.00 lei 0

All Posts

Site-ul www.winedoctor.ro este proprietatea SC WINE DOCTOR SRL. Folosirea acestui site implica acceptarea termenilor si conditiilor de mai jos, motiv pentru care va recomandam sa cititi cu atentie. SC WINE DOCTOR SRL isi asuma dreptul de a modifica prevederile termenilor si conditiilor fara o alta notificare.

Întregul continut al site-ului, respectiv, imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica, programe si alte date, sunt proprietatea SC WINE DOCTOR SRL si a furnizorilor sai si este aparat de Legea Dreptului de Autor si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul scris al SC WINE DOCTOR SRL a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.

SC WINE DOCTOR SRL asigura utilizatorilor acces limitat, in interes personal, pe site-ul sau si nu le confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera fara acordul prealabil scris al acestuia.

SC WINE DOCTOR SRL nu ofera nici o garantie in mod expres sau implicit, in ceea ce priveste functionarea acestui site, informatia, continutul, materialele sau produsele de pe site. Utilizatorii sunt de acord in mod expres ca folosirea acestui site se face pe propriul risc. 

Imaginile publicate pe site au titlu informativ, SC WINE DOCTOR SRL si partenerii sai isi rezerva dreptul sa modifice specificatiile produselor fara o notificare prealabila.

Utilizatorii care viziteaza site-ul www.winedoctor.ro pot face comentarii la adresa acestuia si a produselor pe care la ofera, care pot fi publicate pe site dupa o aprobare prealabila. SC WINE DOCTOR SRL isi rezerva dreptul de a nu publica pe site comentarii de orice natura, dar in mod special cu continut ilegal, obscen, amenintator, defaimator, care tulbura in vreun fel viata privata a altor persoane, incalca drepturile de proprietate intelectuala, contin virusi, texte vizand diverse campanii de promovare, scrisori in lant, mail-uri in masa sau orice alta forma de spam.
SC WINE DOCTOR SRL nu isi asuma nici o responsabilitate privind posibilele daune provocate de folosirea continutului acestor comentarii de catre utilizatorii site-ului, ele fiind oferite sub aceeasi limitare a responsabilitatii ca si restul continutului de pe site.

Site-ul este gazduit de serverele unei terte firme. Societatea ce opereaza site-ul www.winedoctor.ro nu va putea fi facuta responsabila pentru eventualele erori aparute pe site indiferent de motivele aparitiei lor, acestea incluzand modificari ale site-ului, setari, sau actualizari. Totodata nu va putea fi facuta raspunzatoare pentru erorile aparute datorita folosirii anumitor browsere pentru vizitarea site-ului.
SC WINE DOCTOR SRL nu raspunde de continutul, calitatea sau natura site-urilor care pot fi accesate prin legaturi de pe site-ul www.winedoctor.ro. Pentru respectivele site-uri, raspunderea integrala o poarta proprietarii lor.

Termenii si conditiile se supun legilor romanesti.

PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Urmatoarea informare este conceputa pentru a va aduce la cunostinta aspectele cu privire la prelucrarea datelor dvs. personale si la drepturile dvs. privind aceasta prelucrare în conformitate cu Regulamentul general 2016/679 privind protectia datelor (“GDPR”) si legislatia nationala în vigoare.

Societatea SC WINE DOCTOR SRL prelucrează datele dvs. cu caracter personal in urmatoarele scopuri:
– In scopul urmaririi intereselor legitime ale Societatii;
In urmatoarele scopuri, toate vizand domeniul de activitate al Societatii:

  • Furnizarea de informatii cu privire la oferte comerciale (ex: newsletter, mesaje electronice pe diverse canale etc)
  • Furnizarea de informatii cu privire la evenimentele Societatii
  • Furnizarea de informatii de asistenta a nevoilor legate de un anumit produs