Contact: 004 0744 313 443magazin@winedoctor.ro

WINE DOCTOR SRL

Finețea gustului puternic

Cosul de cumparaturi 0 items - 0.00 lei 0

Our Team

Who We Are

About Our Team

But I must explain to you how all this mistaken idea of denouncing pleasure and praising pain was born and I will give you a complete account of the system, and expound.

Maecenas sagittis est quis metus ullamcorper posuere. Praesent non fermentum felis. Pellentesque eleifend imperdiet arcu non pretium morbi vestibulum tellus ante.
Our Professional

Sommelier’s

Vasile Ghimpu

Vasile Ghimpu

Senior Sommelier

Sommelier – Event Manager la Crama Apogeum, membru FNDA, degustator autorizat de cafea si salamuri, analist senzorial, membru in jurii de degustare vinuri, atat la concursuri nationale, cat si internationale.

Dana Pop

Dana Pop

Dr. Ing in industria alimentara

Dr. Ing in industria alimentara, membru FNDA, consultant in industria alimentara si industria ospitalitatii, degustator autorizat de branzeturi, salamuri si cafea, membru in jurii de degustare vinuri, atat la concursuri nationale, cat si internationale.

Marian Timofti

Marian Timofti

Presedinte FNDA

Presedinte Federatia Nationala a Degustatorilor Autorizati (FNDA), presedinte OSR-2011, CEO Enomatic Romania, masterat in vin, sommelier, degustator autorizat de branzeturi, salamuri si cafea, membru in jurii de degustare vinuri, atat la concursuri nationale, cat si internationale.

Professionals of the Wine & Winemaking

But I must explain to you how all this mistaken idea of denouncing pleasure and
praising pain was born and I will give you.
What They Say

Clients Testimonials

But I must explain to you how all this mistaken idea of denouncing pleasure and
praising pain was born and I will give you.
Tiberiu Onutu

 26.07.2021

AOP Picpoul de Pinet. Domaine de Belle Mare. 100% Picpoul.

Celor cărora le place să deguste sau să bea și ALTCEVA le recomand acest vin. Culoare galben-verzuie mai pregnantă decât se observă în fotografie. Olfactiv – o aromă fină care mă duce cu gândul la un grapefruit proaspăt desfăcut. Gustativ se simt ceva note minerale, o oarecare salinitate, ceva mere verzi înainte de coacere. Sunt surprins plăcut de aciditatea vie a acestui vin ținând cont că vorbim de o regiune din sudul Franței. http://www.picpoul-de-pinet.com/en/appellation Toate astea vin de la acest soi, Picpoul, specific acelei zone. Cineva a auzit că sunt interesat să descopăr soiuri din astea mai exotice, mai rar întâlnite și mi-a făcut o surpriză foarte plăcută. Mulțumesc frumos! (sursa FB)

Tiberiu Onutu

Cezar Ioan

Sunt ENTUZIASMAT (ca și The Times, Wine Enthusiast, Robert Parker Wine Advocate și ginerele Ian – vedeți la ei pe site cine e el). Chateau Rives-Blanques Dedicace e un Chenin Blanc 2018 Limoux pur-pur-pursânge, cu straturi și substraturi aromatice și gustative complexe și explozive în cel mai elegant mod cu putință. Un vin “din sfârcuri de cometă”, celest. Vedeți-l pe Ian la linkul din primul comentariu, dacă tot am promis. Dar vinul, mafrenz, vinul… (Aa, note to self: să nu mă iau după “înțelepciunea gloatei”, care îi dă recoltei 2018 4.1 pe Vivino). (sursa FB)

Cezar Ioan